Javascript is vereist om deze website te gebruiken.

We hebben een ontsmettingsbox met ozon aangekocht.

In deze box wordt zuurstof uit de lucht omgezet in ozon. Ozon heeft namelijk een desinfecterende werking en werkt bovendien ontgeurend. Na de ontsmetting wordt de ozon opnieuw volledig afgebroken (dit gebeurt ook standaard in de lucht, maar door het proces in de box gaat dit sneller).

Op die manier kunnen we de sets voor 99,9% desinfecteren (even goed resultaat als alcogel). Wij ontsmetten alle sets van zodra deze terug bij ons ingeleverd worden. Na behandeling worden deze niet meer aangeraakt met de blote hand.

 

In het heel kort: zoals je die gekregen hebt.

Wij voorzien binnenkort voor elke set een aparte pagina op de website waar ook duidelijk uitgelegd staat hoe je de set moet opruimen, welke kleuren bij elkaar moeten,...

Elke set krijgt van ons een label mee: KLEIN, MIDDEL (+1500 blokken) of GROOT (+3500 blokken).

De prijzen zijn als volgt:

MINI
1 week: € 10
2 weken: € 20
3 weken: € 25
Waarborg: € 30

KLEIN
1 week: € 15
2 weken: € 30
3 weken: € 40
Waarborg: € 40

MIDDEL
1 week: € 20
2 weken: € 40
3 weken: € 50
Waarborg: € 50

GROOT
1 week: € 25
2 weken: € 50
3 weken: € 60
Waarborg: € 75

 

Onze sets zijn veeleer dure sets, of sets die niet meer op de markt zijn.

De waarborg zorgt er veelal voor dat je zorg draagt voor de set. 
Ook als er eventueel blokjes kwijt zijn, beschadigd worden,... dan wordt dit met de waarborg betaald.

Het gebeurt zelden dat we niet de volledige waarborg terugstorten.

Het terugstorten van de waarborg gebeurt altijd op je rekeningnummer en dit maximaal 7 dagen na inlevering van de set.

 

Voor de boekjes is een extra waarborg voorzien: € 10 per set per verhuur.

Neen, we leveren de boekjes met bouwinstructies NIET standaard mee. De boekjes durven nogal eens "verdwijnen".

Deze zijn namelijk gratis ter beschikking gesteld op de website van LEGO zelf. In je box zit een QR-code of een link naar de pagina van jouw set. Daar staat alle info, ook de link naar LEGO met de instructies.

 

Indien je liever met fysieke boekjes werkt, kan dat uiteraard ook. We geven deze gratis mee. We vragen hiervoor enkel een extra waarborg van € 10 per set per verhuur. 

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. (0495 65 42 42)

Indien het een niet-essentieel blokje is, kan je gewoon verder bouwen. Wij zorgen dat het blokje aangevuld wordt bij de volgende verhuur.

Indien het wel een essentieel blokje is, zullen wij je dat blokje zo snel mogelijk bezorgen. We nemen dan contact met je op om iets te regelen.

De sets dienen afgehaald en teruggebracht te worden bij Steroprint, Solveldstraat 13a 3740 Bilzen.

Dit ligt vlak bij het station van Bilzen en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeren kan gewoon op straat.

 

LET OP: afhalen dient te gebeuren op afspraak! Dit kan via het contactformulier op onze website of via GSM: 0495 65 42 42.

Onze afhaal locatie is volledig corona-proof. Er is een plexi scherm voorzien, wij dragen een mondkapje (u ook natuurlijk) en we voorzien niet langer dan strikt noodzakelijk.
De afhaal gebeurt in een officieel verkooppunt, dat volgens het meest recente Ministerieel Besluit open mag blijven voor afhaal.

Neen, dat doen we in geen geval.

Onze sets zijn te kostbaar om ze via de post op te sturen. We maken hierin geen uitzondering.

Als je nog niet klaar bent met het bouwen van je set, en het einde van de verhuur periode nadert al, neem dan even contact met ons op. Indien de set niet verhuurd is in de komende tijd, kunnen we eventueel de huurperiode verlengen. Dit hangt uiteraard af van onze planning, en dit kunnen we nooit op voorhand beloven. Hou hier rekening mee bij het reserveren...

Wij zijn Michaël Perdaens en Robrecht Wijnen.

Wij zijn liefhebbers van LEGO en bieden onze sets te huur aan.

Wij hebben elk onze eigen zaak (IT-bedrijf ActiveByte en drukkerij Steroprint) en bieden deze sets aan onder naam van deze zaken. U ontvangt dus een factuur van ons. Wij verhuren niet "in het zwart" en geven deze inkomsten aan bij de FOD Financiën. 

Onze BTW-nummers: BE0719 619 640 en BE0731 651 204

Je vindt regelmatig LEGO verhuurders in België en Nederland.

Wat maakt ons dan zo anders?

PERSOONLIJK
We houden van persoonlijk contact, dus de set kom je bij ons ophalen en bij ons terugbrengen. We verzenden niet via de post. Dat is een bewuste keuze omdat we op die manier kunnen garanderen dat we de beste service geven. We overlopen samen de set, nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en maken samen een afspraak om de set terug te brengen op een moment dat jou het beste past. We doen niet moeilijk over een dagje meer of minder, zeker als de set niet onmiddellijk opnieuw verhuurd is. Niet verzenden betekent ook geen verzendkosten betalen.

GEEN ABONNEMENT en GOEDKOOP
Wij hebben geen enkele abonnements formule.
Iedereen is bij ons gelijk, ook als je maar voor 1 keertje huurt. Voor vaste klanten doen we regelmatig iets extra. We geven iedereen korting, via onze facebookpagina. 
We betalen de waarborg meestal de dag van inlevering terug (ook al hebben we daar 7 dagen de tijd voor). Je betaalt bovendien nooit verzendkosten.

KWALITEIT
We bieden kwalitatieve sets aan, in stevige dozen, netjes verpakt. Alles wat nodig is voor je set, geven we erbij. Zelfs een alcospray om veilig te bouwen zit in de doos. 
Bij ons niet alles in 1 grote doos bij elkaar zoals bij sommige anderen. Ook sorteer je zelf achteraf op kleur. Het in de originele zakjes steken is enorm tijdrovend en daar doen we niet aan mee.

VEILIG
We zijn de ENIGE aanbieders die de sets effectief ontsmetten!
Hiervoor kochten wij een OZON-box aan, die de LEGO sets met ozon gas desinfecteert. Dit is een veilige methode om de sets te desinfecteren zonder dat de blokjes beschadigd worden.
Wij hebben nog NIEMAND anders gevonden die dit doet. Een zware investering voor ons, maar wel de meest veilige manier voor jou! De blokken worden niet meer aangeraakt na de ontsmetting en zo kan jij 100% zeker zijn van een virusvrije set.
We zetten binnenkort een filmpje online over deze ontsmettingsmethode.

FOCUS OP GROTE SETS
We leggen de focus op de echt grote sets. De sets die iedereen eens wil bouwen, maar niet wil betalen. De Star Destroyer, de Millennium Falcon, het zweinstein kasteel, de Liebherr, de kraan voor alle terreinen: het zijn maar enkele van de grote sets van LEGO die los over de 400 euro kosten. Wij maken die kosten, en laten jou genieten van het bouwen van deze enorme stets.

UNIEK ONLINE RESERVATIESYSTEEM
Ons online reservatie systeem is uniek in België en speciaal voor ons gebouwd. Alles is geoptimaliseerd voor de activiteiten die wij doen. Dit alles om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

MEERDERE SETS TEGELIJK
Bij veel van onze collega's kan je maar 1 set tegelijk huren. Bij ons kan je er zoveel meenemen als je wilt.
Niets zo vervelend als je tiener aan het bouwen is en een jonger kind er moet bijzitten en enkel mag kijken. Huur gewoon een klein setje mee of vraag naar de mogelijkheden.
Meer sets tegelijk huren betekent een keer minder naar ons rijden en dat is dus beter voor jouw portefeuille.

BEREIKBAARHEID
Weinigen zijn zo gemakkelijk bereikbaar als wij: vlak naast het centrum van Bilzen, op 300 meter van het station en de bus. Op 1 kilometer van de autostrade afrit. Gemakkelijk zat.

De hoeveelheid waarborg is afhankelijk van de set die je huurt, van 10 euro voor boekjes tot 75 voor de allerduurste set. Het maximum dat je moet betalen is nooit meer dan 85.

En, als je meerdere sets huurt, moet je enkel maar voor 1 set betalen.

 

We willen het systeem betaalbaar houden. Praat met ons als de waarborg een probleem vormt, daar zijn oplossingen voor.